• Marinaweg 12, 1361 AC, Almere, Netherlands
  • +31 (0)36 5369459
fusion-m Quantum sailsMEER ZEILCOMFORT & PLEZIER
MET FUSION M

FUSION M Zeilen verder verbeterd

In 2020 heeft Quantum Sails de hele lijn van membraanzeilen verder geperfectioneerd. Met behulp van het ultramoderne iQ Technology®-ontwerpproces van Quantum wordt elk Fusion M toerzeil speciaal ontwikkeld en geoptimaliseerd voor uw boot en uw wensen. Of u nu plan bent de wereld rond te varen, op het IJsselmeer zeilt of herinneringen aan het maken bent met uw kinderen, Fusion M is een perfecte keuze. Het zeilontwerp wordt specifiek op maat ontwikkeld. De meest geavanceerde membraanconstructie en productiemethoden zorgen ervoor dat krachten worden verdeeld en opgevangen. Zo houdt u maximale controle tijdens alle zeilomstandigheden. Fusion M Cruising zeilen zijn zeer eenvoudig te trimmen en het meest veelzijdige zeil op maat gemaakt voor jouw avontuur.

Er is een breed scala aan vezels beschikbaar in combinatie met de nieuwste taffeta’s. De zeilen bieden de perfecte balans tussen pure prestaties en ultieme duurzaamheid. Fusion M biedt een optimale sterkte-gewichtsverhouding en zeilen die het aankunnen om de wereld rond te varen.

Alle Fusion M-zeilen zijn verkrijgbaar met pin-head of square top en een keuze in grijze of witte taffeta. We bieden Fusion M aan in drie varianten:

fusion-m-4 quantum sails

FUSION M 4

Fusion M 4 is ontworpen voor het kleine tot middelgrote toerjacht. Voor toerzeilers die op zoek zijn naar Fusion M-prestaties. Een robuust en betrouwbaar zeil voor middelgrote zeiljachten. Om de krachten te verdelen en op te vangen worden polyester vezels toegepast al dan niet aangevuld met andere vezels. Bijvoorbeeld polyester in combinatie met koolstof of aramide vezels. De Fusion M 4 zeilen zijn eenvoudig te trimmen en duurzaam. Ideaal voor de toerzeiler en zeiler die clubwedstrijden zeilt.

aFMETINGEN BOOT

24-50 ft
7-15 m

MATERIAAL

100% Polyester vezels met Mylar® foli en taffeta beschermingsfilms op beide zijden.

Kosten    ••

FUSION M 6

Fusion M 6 is gemaakt voor  zware belasting van grotere toerjachten en multihulls. Dit membraan is  de keuze voor toerzeilers die geen compromissen willen sluiten. De op maat gemaakte vezelmix van aramide en koolstof geeft Fusion M 6 de precisievorm van een racezeil én de robuuste betrouwbaarheid en duurzaamheid van een toerzeil. Fusion M 6 biedt naast vormvastheid, ook een lange levensduur met superieure prestaties. U heeft uitstekende controle over de helling en ervaart het gemak van trimmen, reven en inrollen van dit materiaal.

AFMETINGEN BOOT

35-80 ft

10-24 m

MATERIAAL

Aramid/Carbon

KOSTEN     ••••

FUSION M 8

Fusion M 8 is speciaal ontworpen voor grotere zeiljachten en superjachten. Dit volledig op maat gemaakte product is afgestemd op de unieke eisen van ‘s werelds ultieme zeilmachines. Het ultra-high-performance vezel-en-filamentpakket bevat een op maat gemaakte mix van koolstof en aramide of Vectran® en aramidevezels voor maximale prestaties en een lange levensduur. Het Quantum superjacht ontwerpteam werkt in nauw overleg met u en begeleidt ieder project van start tot finish.

AFMETINGEN BOOT

50+ ft
15+ m

MATERIAAL

Carbon/Aramid or Vectran/Aramid

Kosten     •••

Graag adviseren we u welk zeil het beste bij u, uw boot, bemanning en budget past. U krijgt altijd een advies en uiteindelijk een zeil op maat.

fusion-m witte taffeta
FUSION M met witte taffeta
grijze taffeta FUSIOM-M
FUSION M met grijze taffeta
laminaat zeil hoge druk productie
zeilvorm iq technology quantum sails

Lees meer over het geavanceerde iQ technology, ons gepatenteerde ontwerp- en productieproces.

Andere zeilmateriaal? Check de mogelijkehden

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Top