• Marinaweg 12, 1361 AC, Almere, Netherlands
  • +31 (0)36 5369459
quantum racing quantum sails contact
ZEILMAKERIJ IN ALMERE
AAN MARKERMEER EN SNELWEG A6

Zeilen is onze passie

Bij Quantum zijn wij verbonden met alle zeilers via onze passie voor de sport en ons geloof dat iedere uitdaging trotseren oneindig lonend is. Voor ons houdt dat in dat wij geen uitdaging uit de weg gaan, zeker niet als dat is wat nodig is om onze klanten en de branche verder te brengen naar nieuwe, betere plaatsen. Wij zien uw uitdaging als de onze, als bedrijf en als individu.

Sinds 1996 zijn wij gefocust op het aanbieden van de best presterende zeilen in de branche. Nu dagen wij onszelf uit om hiernaast een hogere standaard in service, opleiding, klantomgang en mentorschap te leveren dan u gewend bent in onze branche. Dit is hoe wij zeilers van alle niveau’s helpen hun passie te beleven en aspiraties te realiseren.

Quantum heeft de kunst van het zeil maken naar een hoger niveau gebracht met het ontwikkelen van de meest efficiënte en snelst mogelijke zeilvormen. Ons gepatenteerde iQ Technology® systeem is ontwikkeld door experts met meer dan 20 jaar expertise in zowel zeilen als engineering. Het iQ Technology® programma wordt gebruikt door onze ervaren ontwerpers voor virtuele testen en analyses van aerodynamische performance en om de ideale structuur voor ieder zeil te bepalen. Door de integratie van state-of-the-art zeilontwerpen
én productiemethoden met verificatie op het water zijn Quantum Sails geperfectioneerd om zeilers van alle niveau’s een uitmuntende performance, continuïteit en herhaalbaarheid te bieden.

Zeilplezier voorop

We geloven dat we uw zeilplezier kunnen bieden als we aan ieder detail aandacht besteden. Daarom steken we de tijd om uw wensen en verlangens te vertalen in het ontwerp van een zeil.

toerzeil grootzeil en fok quantum sails

“Zeilen is onze passie. U komt ons regelmatig tegen op het water. Toerend, in een sportboot of catamaran, tijdens een ORC evenement of solo zeilend. We hopen dat u net zoveel van watersport geniet als wij.”

Quantum Sails Nederland maakt deel uit van een internationaal netwerk van gerenomeerde zeilmakers. Kennis van al deze zeilmakers ziet u terug in onze zeilen. En als u in het buitenland een reparatie moet laten uitvoeren dan kunt u altijd bij onze collega’s terecht.

Meer weten? kijk op Quantumsails.com

Top