• Marinaweg 12, 1361 AC, Almere, Netherlands
  • +31 (0)36 5369459
Toerzeilen Quantum Sails
ULTIEME
TOERZEILEN
toerzeil quantumsails nederland

COMFORTABEL MET
ROLZEILEN

toerlaminaat membraan zeil quantum sails

GRAAG ADVISEREN WIJ U

WAT IS EEN GOED TOERZEIL?

Het antwoord op die vraag kunt u alleen zelf geven. In onze ogen past een goed toerzeil bij u, de  boot, het vaargebied en uw ambities. Met weinig wind goede voortgang maken of wilt u stormen doorstaan?

Samen met u ontwikkelen we zeilen op maat; bepalen we het materiaal, de uitgangspunten voor het ontwerp zodat u snel en comfortabel naar uw bestemming zeilt. Uiteraard houden we rekening met uw budget. Lees verder over onze werkwijze.

Wilt u veel of weinig trimmogelijkheden? Wilt u een rolreefsysteem gebruiken of liever met leuvers varen? Samen met u ontwikkelen we zeilen op maat; bepalen we het materiaal, de uitgangspunten voor het ontwerp zodat u snel en comfortabel naar uw bestemming zeilt. Uiteraard houden we rekening met uw budget. Lees verder over onze  werkwijze werkwijze Quantum Sails.

ZEILONTWERP EN EXPERTISE

Kennis van de Nederlandse omstandigheden combineren met onze internationale zeilexpertise. Dankzij die knowhow kunnen we een zeil ontwerpen dat voldoet aan uw wensen. Dat is een onderdeel van onze IQ technology. Onze zeilmakers bespreken uw wensen met een van onze zeilontwerpers.  Zeilen worden altijd aan boord ingemeten. Zo creëren we iedere keer een oplossing op maat.

HOE KOOP JE ZEILEN?

Het kopen van nieuwe zeilen is natuurlijk een feest, maar ook een complex traject. Waar moet je opletten? Hoe kun je offertes vergelijken en prijsschillen verklaren? En het allerbelangrijkste; hoe weet u dat u zeilen koopt die over een aantal jaar nog steeds voldoen? Op basis van onze aanpak, krijgt u een idee hoe wij tot een offerte komen en daarmee hoe u diverse offertes  kunt vergelijken.  U weet meteen waarom onze zeilmakers zoveel van u en uw boot willen weten.

Ga naar onze aanpak

toergrootzeilen

toerzeil grootzeil en fok quantum sails

CLUBWEDSTRIJDEN EN TOEREN

Wilt u boot niet alleen voor toertochten gebruiken, maar ook af en toe deelnemen aan een clubwedstrijd of een prestatietocht. Laat het ons dan weten.  Met een goed ontworpen toerzeil kunt u uitstekend meekomen in een clubwedstrijd. U vergroot zo het zeilplezier en kunt ervaren dat ook met meer wind de boot nog prima te controleren is.

 

Waarop baseren wij ons advies voor u?

  • Uw vaargebied en ambities.
  • Hoe u zeilt: wanneer zet u de motor aan? wanneer zoekt u een haven op?
  • Bemanning. Zeilt u alleen of met uw gezin.
  • De boot.
  • Budget.
  • Onze ervaringen.

Daarnaast houden we uiteraard rekening met aanvullende wensen. Wilt u offshore zeilen, rolzeilen, latten, drie reven in het  grootzeil of een reefbare fok. laat het ons weten.

Toerfok of genua

toergenua of toerrolfok Quantum Sails koop nieuw

Toergennaker

Met een toer gennaker vergroot u het zeilplezier. Op ruimere koersen kunt u ook bij weinig wind hoge snelheden halen. Verre bestemming zijn zo makkelijk bereikt. Onze gennakers zijn zo ontworpen dat deze stabiel staan. Ziet u op tegen het zetten en strijken van een gennaker?  Wij helpen u graag met tips op weg.

toergennaker Quantum Sails

CODE ZERO ALTERNATIEF VOOR DE GENUA

Twijfelt u tussen een rolfok of rolgenua? Overweeg een fok in combinatie met een Code Zero. Met de kleinere fok heeft u een handzaam voorzeil dat in alle weersomstandigheden goed hanteerbaar is. Met licht weer kunt u met de Code Zero bijna aan de wind zeilen. Op halve windse koersen haalt u hoge snelheden. De Code Zero kan opgerold worden met een furler, zodat het zeil makkelijk en snel is te zetten. U haalt zo nog meer uit uw boot. Lees meer over de toer code zero Quantum Sails.

GENNAKERS

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Top