• Marinaweg 12, 1361 AC, Almere, Netherlands
  • +31 (0)36 5369459
ECHTE WEDSTRIJDZEILERS
GAAN DE UITDAGING AAN
wedstrijdzeilen quantum sails

VOOR CLUBRACERS
EN WK DEELNEMERS

VOORDEKKER QUANTUM SAILS

GRAAG ADVISEREN WIJ U

ALTIJD VOORAAN…

Nee dat kunnen we u niet beloven. En dat is maar goed ook. Ggelukkig hebben u en uw bemanning nog steeds de meeste invloed op het resultaat. Maar u kunt het u zelf wel eenvoudiger maken. Met goed ontwerpen zeilen van het juiste materiaal zeilt u gemakkelijker bij uw concurrenten vandaan.

Voor verschillende type wedstrijdzeilers bieden we verschillende zeilen. Altijd op maat. Of u full crew voor het wereldkampioenschap gaat, shorthanded vaart of plezier beleeft aan de wekelijkse clubwedstrijd, Quantum Sails heeft het wedstrijdzeil voor u.

Zeilontwerp & technology

De ontwerpers van Quantum Sails zetten speciaal voor Quantum ontwikkelde software in om het beste zeil voor u te ontwikkelen. Krachtverdelingen worden zeer precies berekend, zodat het gewicht van het zeil laag kan blijven. Ook het productie proces hebben we zelf in de hand. Het geheel noemen we iQ Technolgoy. En lees meer over onze persoonlijke en professionele werkwijze

Hoe koopt u zeilen?

Wij geven u heel veel informatie over verschillende zeilen, zo kunt u de achtergronden van verschillende aanbieders vergelijken.  Het belangrijkste blijft in onze ogen het advies dat we geven. Op basis van onze kennis van het Nederlandse zeilwater in combinatie met de internationale data en expertise kunnen wij u helpen uw ambities te realiseren. Laat u overtuigen, we nemen graag de tijd voor u. U kunt ook meteen bellen: 036 5369459.

wedstrijdfok

wedstrijdzeilen quantum sails fusion m

CLUBWEDSTRIJDEN Of Grand PRIX

Zeilt u af en toe een clubwedstrijd of neemt u deel aan Grand Prix wedstrijden? Of beiden? Laat het ons dan weten.  Voor ieder doel kunnen wij een zeil ontwikkelen. Ook is het natuurlijk mogelijk om een zeil voor verschillende type wedstrijden te gebruiken.  Wilt u dat uw wedstrijdzeil lang meegaat, dan kunt u overwegen om separaat een delviery of trainingsset aan te schaffen.

Quantum Racing

Zeilontwerpen en productiemethodes test Quantum uit in het TP52 circuit. Zeg maar het formule 1 circuit van het zeilen. Met alle data die we in verschillende omstandigheden verzamelen zijn we in staat iedere keer onze zeilen verder te verbeteren. Al deze ervaring komt vervolgens weer terug in uw zeil. Lees meer over het TP52 project.

Gennakers

wedtrijd gennkaer Quantum sails

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Top