• Marinaweg 12, 1361 AC, Almere, Netherlands
  • +31 (0)36 5369459
Melges zeilen eenheidsklasse quantum sailsIN DE TOP VAN IEDERE KLASSE

Optimist Zeilen

Quantum’s Optimist programma drijft jonge zeilers al meer dan 25 jaar naar de top van het veld, waarbij ze meerdere wereldkampioenschappen, Europese, Noord-Amerikaanse, Zuid-Amerikaanse en regionale kampioenschappen hebben gewonnen. Om zeilers op dit hoge niveau te kunnen laten concurreren biedt Quantum een ​​reeks zeilen, van onze trainingszeil voor zeilscholen en juniorprogramma’s tot het nieuw ontwikkelde QX-1 wedstrijdzeil.

Het Optimist ontwerpteam van Quantum onder leiding van Fernando Sallent ontwikkelt en maakt kampioenschapswinnende dinghy zeilen. Door middel van ontwerp en testen werken we aan een constante ontwikkeling van onze zeilselectie, zeilontwerp en doeksoorten om je te laten versnellen en vooraan in de vloot te houden.

OPTIMIST QX-1 LIGHT-MEDIUM

Ontworpen voor zeilers met een gewicht tot 45 kg. Als je op zoek bent naar de volgende stap wil je alleen het beste. Nieuw in ons programma is de Quantum QX-1, dit zeil werd uitgebreid getest in Spanje en Brazilië met zeer goede resultaten. Het zeil is opgebouwd uit horizontale panelen voor een soepele entry en exit van het zeil en maakt gebruik van de nieuwste doeksoorten en technologie.

Zeilen worden geleverd met latten, venster, voorlijk en achterlijk telltales, IODA royalty-button, Optimist logo, lange zeilzak en zeilnummers (digitale achten om zelf te plakken).

optimist zeil green quantum sails tot 46 kg
optimist zeil XE-1 back Quantum sails

OPTIMIST QX-1 MEDIUM-HEAVY

Ontworpen voor zeilers met een gewicht van 45 kg+. Als je op zoek bent naar de volgende stap wil je alleen het beste. Nieuw in ons programma is de Quantum QX-1, dit zeil werd uitgebreid getest in Spanje en Brazilië met zeer goede resultaten. Het zeil is opgebouwd uit horizontale panelen voor een soepele entry en exit van het zeil en maakt gebruik van de nieuwste doeksoorten en technologie.

Zeilen worden geleverd met latten, venster, voorlijk en achterlijk telltales, IODA royalty-button, Optimist logo, lange zeilzak en zeilnummers (digitale achten om zelf te plakken).

Optimist Trainingszeil

optimist zeil trainingszeil quantum sails
Top